Tjänster

Cykelreparationer - Umeå

Cykelreparationer

Eftersom vi skaffat oss lång erfarenhet (började 1982) så har vi stor kunskap om cyklar och vad för reservdelar du behöver till din cykel. Vår kunskap har vi fått genom att gå utbildningar samt genom egna misstag.

Vår ambition är att din cykel inte ska vara på verkstaden längre än 24 timmar. Det vi tyvärr inte kan ta på oss är elcyklar som inte är köpta hos oss då vi inte har kontakt med andra importörer eller tillverkare. Har du dessutom importerat din elcykel så vet vi ej var vi ska få tag i reservdelar.

Annars tar vi emot alla andra cyklar oavsett märke.

Välkommen!

Cykeluthyrning

Vi hyr ut vanliga cyklar för 120 kr/dygn och elcyklar för 300 kr/dygn. Det blir självklart billigare per dygn ju längre du hyr. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att hyra cykel istället för att köpa.

Cykeldelar

Eftersom att vi jobbar med främst Ideal och Skeppshult så får vi tag i de flesta reservdelarna. Vi har även tillgång till mycket ifrån märket Shimano vars delar går igen i de flesta cyklarna. Märken vi hanterar mest: Shimano, Nokia, schwalbe.

Reservdelar till mopeder

Varumärket ”Cykel & mopedhandlaren” har funnits med sedan starten, men mopedverksamheten har mer eller mindre avvecklats. Vi varken säljer eller reparerar mopeder längre. Dock har vi kvar vissa reservdelar till mopeder.